About the project

Following the successful fit-out of their previous premises, Space were invited to tender for their new head office in Petersfield. The rapid growth of Moneybarn meant a larger premises was needed to allow for the ever growing staff numbers and to allow for future expansion. After being successfully selected following a tender and presentation process, Space were delighted to continue the relationship that has been built with Moneybarn. Space developed the plans of the former high security manufacturing facility as a full CAT-A and CAT-B fit-out re-purposing the building to suite Moneybarn’s needs to feature a new reception & waiting area, meeting rooms, individual offices, training suites, boardroom, cafeteria space, gym, shower & toilet facilities. The look & feel of the new space references Moneybarn’s very first office in a converted barn & the surrounding South Downs countryside with feature joinery, moss feature wall and flooring that follows natures example. The large breakout area with a sprayed painted exposed ceiling, vibrant coffee point & furniture helps to create a fitting setting that reflects the vibrant busy atmosphere that is at the core of Moneybarn’s business.