About the project

Following a successful pitch to key stakeholders, Space were successfully selected to carry out the fit-out of the key satellite office of 2-time British Bank award winners Starling Bank.
In a design that reflects the bank’s cutting edge ethos; exposed ceilings, neon lighting and a striking tea-point, compliment the office’s location overlooking Southampton docks. The space was designed to include a reception area, open office, flexible meeting rooms, well-being space and a mezzanine meeting area accessed via a spiral staircase taking full advantage of the buildings large ceiling height. With the bank’s continued growth, we hope this will be the start of another successful relationship between Starling and Space.

This beautiful office, overlooking the water, provides exactly the kind of creative space that we are looking for as we grow our employee base.