About the project

Having recently undergone an amalgamation of two housing associations, Vivid wanted to revitalize 3 floors at their Portsmouth HQ to better reflect their new dynamic profile and brand identity. The design focused on creating an agile working policy, introducing larger breakout areas and incorporating informal meeting areas to soften the space against their existing and more traditional style. New amenities for the staff including revamping all the W/C’s and core areas completed a new fit-out that transformed the office, one which can be enjoyed by the staff and public visitors for years to come.

Space have created an awesome working environment for us at VIVID. Their attention to detail and patience with us has been exceptional, complimented with a relaxed yet responsive approach - a perfect match!