About the project

SPACE recently completed the design and build of one of our confidential clients who required a premium workspace in Mayfair, London. The thoughtful design resulted in a contemporary yet traditional feeling workspace full of rich colours, fabrics and materials all creating a feel of luxury throughout the light and airy environment that the building offered. Bespoke joinery was designed for the executive office and reception area, creating a quality and sophisticated look which influenced the rest of the project. The designs became a reality over a five week period of on site works; new partitioning, new ceiling elements (including the creation of a unique reception feature raft), new feature lighting all complimented each other by a modern and purposeful interior palette and a new timber floor throughout. The finished workspace provides a fabulous new environment for our client to operate from, in a welcoming and professional manner.