LOCATION: BOURNEMOUTH
SECTOR: TECHNOLOGY
SIZE: 3,700 SQ FT
COST: £71,000

Quostar requested Space’s help to create a contemporary office environment for their existing staff within a new workspace. By working closely with them, Space designed a spacious, collaborative working area incorporating a number of meeting zones as well a family orientated ‘away from the desk’ space for everyone to use.

Recent Projects

Tenancy Deposit Scheme

SPACE was delighted to collaborate with TDS (Government approved Tenancy Deposit Scheme) in Hemel Hempstead. Their design brief was to create a new contemporary...

Specialist Sports

SPACE enjoyed working with Specialist Sports, a leading performance sports distribution and brand marketing agency. They needed more space for their growing capacity and...

Mayfair Private Client

SPACE recently completed the design and build of one of our confidential clients who required a premium workspace in Mayfair, London. The thoughtful design...