LOCATION: PANGBOURNE
SECTOR: PETROLCHEMICAL
SIZE: 3,400 SQ FT
COST: £345,000

This was Space’s 1st large scale project for BP. There have been 3 additional projects for this blue chip company and have formed a strong, trusting relationship. This project saw the successful transformation of their existing Reception and Conference Centre all based in their UK Global Technology Centre.

Recent Projects

Tenancy Deposit Scheme

SPACE was delighted to collaborate with TDS (Government approved Tenancy Deposit Scheme) in Hemel Hempstead. Their design brief was to create a new contemporary...

Specialist Sports

SPACE enjoyed working with Specialist Sports, a leading performance sports distribution and brand marketing agency. They needed more space for their growing capacity and...

Mayfair Private Client

SPACE recently completed the design and build of one of our confidential clients who required a premium workspace in Mayfair, London. The thoughtful design...