LOCATION: BOURNEMOUTH
SECTOR: INSURANCE
SIZE: 26,000 SQ FT
COST: £400,000

Space helped Arthur J Gallagher revamp their new offices in Bournemouth, working with their internal project delivery team. Space helped them to create a professional new working environment. Throughout the office continuity is displayed with finishes, using inspiration from their current London offices.

Recent Projects

Tenancy Deposit Scheme

SPACE was delighted to collaborate with TDS (Government approved Tenancy Deposit Scheme) in Hemel Hempstead. Their design brief was to create a new contemporary...

Specialist Sports

SPACE enjoyed working with Specialist Sports, a leading performance sports distribution and brand marketing agency. They needed more space for their growing capacity and...

Mayfair Private Client

SPACE recently completed the design and build of one of our confidential clients who required a premium workspace in Mayfair, London. The thoughtful design...