Soapbox acquired a fantastic space in a recently constructed building. SPACE worked with soapbox to create a great working environment which achieved the required meeting and private office space whilst still retaining the light and bright feel of the existing building. A thoughtful use of Crittal effect glass partitioning and 3/4 height walls helped to achieve this along with bespoke joinery storage items and a full height cork wall.

Recent Projects

Tenancy Deposit Scheme

SPACE was delighted to collaborate with TDS (Government approved Tenancy Deposit Scheme) in Hemel Hempstead. Their design brief was to create a new contemporary...

Specialist Sports

SPACE enjoyed working with Specialist Sports, a leading performance sports distribution and brand marketing agency. They needed more space for their growing capacity and...

Mayfair Private Client

SPACE recently completed the design and build of one of our confidential clients who required a premium workspace in Mayfair, London. The thoughtful design...